Unde poti gusta airsoft-ul?

Iasi

Locatiile de joc in week-end

In general, in fiecare zi de week-end jucatorii de airsoft se intalnesc in prima parte a zilei pentru actiune. Locatiile de joc vor fi cele pe care le regasesti pe Organizator Jocuri la rezultatele zilei de joc. Daca ai un prieten care te poate ajuta cu echipamentul necesar pentru a intra efectiv in joc este excelent, daca nu poti veni cu o vesta reflectorizanta si o pereche de ochelari de protectie si poti vedea exact cum se desfasoara o zi de joc. Contacteaza cu un jucator mai vechi pentru mai multe detalii in privinta protectiei si locatiilor de joc sau suna la unul din numerele de contact AirsoftPedia si te ajutam noi.

 

Poligon outdoor "Cabana Bucium"

O locatie in zona bucium unde este amenajat un poligon in aer liber de cca 3000 mp si unde colegii de acolo iti pun la dispozitie intreg echipamentul necesar pentru a putea practica o sesiune de airsoft cu grupul tau. Locatia este organizata inteligent si dinamic, beneficiezi de o gama larga de replici pentru a vedea care ti se potriveste si poti cunoaste airsoft-ul practicandu-l.
 
 

Poligon indoor "Moldova Mall"

Un poligon interior aflat in Moldova Mall unde, cu ajutorul colegilor din locatie, poti avea acces la echipament complet pentru a practica o sesiune intensa de airsoft. Poligonul este special amenajat pentru jocurile la pistol si shootgun, astfel incat poti avea parte de o actiune pe cinste si o doza puternica de adrenalina.