It is currently Thu Jan 17, 2019 9:54 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Topul Prezentei la Jocuri
PostPosted: Mon Dec 03, 2012 1:48 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 26, 2012 10:33 pm
Posts: 364
Location: Iasi
Pentru acest clasament conteaza numarul de inscrierile in Organizator Jocuri dar doar daca jucatorul a fost si prezent la ziua de joc pentru care s-a inscris. In situatia in care nu exista posibilitatea de a ajunge la joc, desi te-ai inscris pe lista, pana la ora 24.00, cu o zi inainte de joc, poti sa te retragi prin debifarea zilei respective de joc urmata de apasarea butonului trimite, pe pagina Organizator Jocuri!

Tuturor jucatorilor care s-au inscris la cel putin o zi de joc dintr-un week end le va aparea o fereastra pop-up pentru confirmarea/infirmarea prezentei sale la zilele de joc in care s-a inscris. Zilele la care jucatorul a fost prezent vor fi bifate cu "DA" si acestea vor fi luate in calcul la intocmirea clasamentului. Zilele in care jucatorul a bifat "NU" sau pentru care nu s-a trimis raspunsul in timp (de luni, ora 00.00, pana vineri, ora 24.00) nu vor fi luate in calcul la intocmirea clasamentului.

Momentan Organizatorul de Jocuri fiind doar pentru zona Iasi, clasamentul reflecta datele doar din Iasi. Pe masura ce vom putea introduce si alte judete in organizator vom incerca sa corelam si topurile.

Disclaimer: Topul Prezentei la Jocuri, rangurile si medaliile aferente nu reflecta decat numarul de jocuri la care a fost prezent un membru in functie de inscrierile de pe platforma AirsoftPedia si nu este in mod direct un instrument de masura a valorii sau a altor veleitati ale sale ca jucator de airsoft.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


cron