It is currently Sun Jun 16, 2024 10:46 pm

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Tips and triks #3: Topul prezentelor la joc ...
PostPosted: Wed Oct 16, 2013 1:06 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Sep 26, 2012 10:33 pm
Posts: 364
Location: Iasi
In fiecare saptamana jucatorii folosesc Organizatorul de jocuri* pentru a alege locatia preferata de joc si tipul de joc dorit (capture the flag, 2 baze, 3 baze, etc.). Astfel, in functie de rezultatul voturilor, jucatorii vor merge in locatia si vor juca tipul de joc ales de majoritatea participantilor.
Pentru a avea un fundament pentru senioritatea si experienta jucatorilor este pus la punct si un top al prezentelor la joc in care putem identifica numarul de jocuri la care membrii s-au inscris pe organizator dar in acelasi timp au si fost prezenti la jocuri (ambele conditii simultam trebuiesc indeplinite). In acest sens, in fiecare saptamana, de luni pana vineri, jucatorilor care s-au inscris la cel putin o zi din joc le apare un confirmation box in care sa bifeze daca au fost sau nu realmente la zilele de joc pentru care s-au inscris pe organizator.
Avand in vedere ca cine s-a inscris si stie din timp ca nu poate ajunge se poate retrage din organizator pana la ora 24:00 in preziua de joc contam pe faptul ca cei mai multi stiu situatia si se vor retrage de pe organizator in timp util pentru a nu influenta incorect rezultatul organizatorului.
Cu toate acestea, daca din diverse motive nu avem posibilitatea sa ne retragem in timp util de pe organizator si totusi nu participam la jocul pentru care ne-am inscris, contam pe probitatea si onoarea jucatorilor sa bifeze ca nu au fost la ziua de joc la confirmation box-ul despre care vorbeam pentru a nu afecta situatia topului prezentelor la joc in mod nejustificat.

Mai multe detalii despre utilizarea organizatorului regasiti in postul dedicat Organizatorului de jocuri.

* disponibil in etapa de testare doar pentru jucatorii din Iasi, va urma extinderea si pentru alte zone.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


cron