[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/airsoftp/public_html/application/models/topuri.php on line 32: end() expects parameter 1 to be array, boolean given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/airsoftp/public_html/application/models/topuri.php on line 32: end() expects parameter 1 to be array, boolean given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/airsoftp/public_html/application/models/topuri.php on line 32: end() expects parameter 1 to be array, boolean given
Portofoliu SR-25 CQB Custom, ASCU installed - AirsoftPedia.ro

Portofoliu

  • SR-25 CQB Custom, ASCU installed

 

Extern

 

- Ris Madbull PWD Diablo 7”

- Amortizor PBS G&G Armament

- Pat VLTOR Element

- Receiver P&J

- Gearbox P&J

- AFG Magpul

- G27 Element pistol Grip

- Angled side mount

- Laser

- Red Dot G&P

- ASAP Sling mount

 

Intern

- Bucse metalice A&K

- Set roti High Torque Element( pentru V2 normal)

- Piston Ultimate

- Cap piston polimer Ultimate

- Cap cilindru metalic cu dublu o-ring (de AUG)

- Cilindru stoc

- Nozzle cu O-ring (de AUG)

- Motor Hight Torque Element

- spacer piston

- teava interna Madbull V2 6.03

- Unitate ASCU

- Spring guide cu rulmenti

 

 

Componente

 

Replica a fost construita intregral din bucati comandate separat dupa cum urmeaza.
Risul este un Madbull PWD Diablo de 7 inch, amortizorul este un PBS produs de G&G Armament iar patul este unul tip VLTOR produse de Element. La baza, s-a comandat un receiver si o carcasa de gearbox goala produse de A&K(PJ). In gearbox au fost folosite un set de roti high torque de otel, bucse metalice de 6 mm, un piston Ultimate cu jumatate din dinti metalici iar capul piston este din aluminiu, cu rulmenti.

 

De asemeni, un spring guide cu rulmenti a fost instalat. Mentionez ca rotile si pistonul sunt standard de V2, utilizandu-se un spacer intre piston si cap piston. Capul cilindru cu dublu o-ring si nozzle-ul sunt de AUG( compatibile cu SR-25). A fost instalat si un ASCU cu precizarea ca au trebuit lungite cablurile de la unitatea de comanda.

 

S-a facut acest lucru pentru ca la instalare unitatea de comanda ce intra in buffer tube nu putea fi scoasa in exterior pentru a introduce surubul si bucsa de prindere a buffer tube-ului. Gearboxul de SR-25 este mai lung decat cel de M4, de aici necesitatea de a prelungi cablurile( doar cele de alimentare, cel de comanda nu necesita prelungire).

 

Motorul ales este unul dintrecele mai bune la raport pret/calitate, anume un Element High torque care isi face treaba excelent. Camera de hop-up este metalica(G&P) si a fost instalata o teava de precizie Madbull V.2 Python. Cilindrul a fost portat pentru a balansa volumul mare de aer al cilindrului lung cu volumul tevii. Dupa portare s a simtit o crestere a preciziei si a vitezei.

 

 

Performante

 

Datorita unitatii ASCU si a motorului Element, replica are o rata de foc de aproximativ 30 bile/secunda, folosind o baterie Li-Po de 7,4 2000mA 25c.
Diferenta fata de o platforma V2 sta in principal in constructia gearboxului si a corpului care sunt mult mai rigide si rezistente fata de platforma M4.

 

Gearboxul in cauza nu are absolut nici o problema daca este utilizat si sub 0 grade, nu va crapa cum se intimpla cu cele V2 standard. Avand un cilindru mai lung, arcul instalat pentru a obtine puterile dorite este mai mic. Ca si exemplu, cu un arc M110 se ating 125 m/s fara nici o dificultate, chiar si mai mult. Gearboxul este mult mai bine ranforsat in partea frontala, ceea ce il face sa fie utilizabil fara probleme la temperaturi joase.

 

Un alt avantaj l-am putea avea si in incarcatoare. Pe piata se gasesc incarcatoare mici de 50 bile care intra aproape complet in corp, iar cele mari sunt de 170 bile. Personal nu am avut niciodata probleme de feed la replicile SR-25 de la A&K/PJ, G&G si ARES. Discutand de precizie, modificarile aduse camerei si gumei de hop-up se fac similar ca la orice platforma M4, se utilizeaza aceeasi camera de hop-up. La o viteza de 125 m/s, cu ASCU setat pe burst, nimeream fara probleme o silueta umana la 60 metri cu toate bilele (in numar de 3).

 

Distanta a fost masurata, testele le-am facut la padure in conditii normale de joc, cu eventual vant. Am folosit bile de 0.28, dar se pot folosi si de 0.30 fara probleme.
Atentie la calitate bilelor care le alegeti!

by Otto