Trimite un review

Descarca fisierul atasat, completeaza-l si trimite-l catre noi pentru fi postat pe platforma AirsoftPedia. In felul acesta poti sa-ti aduci si tu contributia la dezvoltarea platformei, astfel incat sa devina un instrument cat mai util pentru toti.

 

Ne dorim ca utilizarea platformei sa fie simpla si intuitiva. Standardizarea inseamna de cele mai multe ori usurinta in parcurgere si intelegere. De aceea ne propunem ca toate review-urile postate sa urmareasca aceeasi structura. Acest aspect va insemna si posibilitatea de comparare a replicilor pentru o concluzie pertinenta.

Instructiuni pentru completarea fisierului

Fisierul este in format Excel 97-2003, deci pentru accesarea lui este necesar sa fie instalat MS Office sau alt software care sa permita editarea fisierelor de tip ".xls".

 

Pe fiecare camp de completat exista un comentariu cu detaliile privind modul in care se completeaza campul respectiv.

 

Campurile colorate cu verde sunt campuri facultative. Daca in aceste campuri se regasesc informatii la care ai acces mai greu, se pot lasa necompletate si vom incerca noi sa ajutam la finalizarea review-ului.

Campurile cu alb sunt obligatorii de completat. In aceasta categorie intra si campurile Plusuri, Minusuri, Concluzii, Exterior, Interior, Performanta si Altele.

 

Pentru detalii suplimentare nu ezita sa ne contactezi telefonic, pe Facebook sau pe email!

 

AirsoftPedia - Cavalerii Bilei Rotunde